Sickness

Hej Emma!

Tråkigt nog har jag skaffat mej en rejäl förkylning, har legat till sängs i två dagar. inte kul. Speciellt inte när Emilia bara vill titta på Gleeee. Hata Gleee!
Hoppas på att bli frisk. Hoppas på finväder.
Guten Nacht

Vi bor på landet

Hej Emma!

Idag har jag varit lantis på riktigt och kört massa traktor! Harvade en hel åker ;) Det är faktiskt inte helt fel att vara bonde!
Nu ska jag äta tårta och äntligen få mina presenter :o
Min nya vän John!
Nothing runs like a Deere

Lost in the big ocean

Hej Emma!

Pappa säger "välj en telefon du vill ha i present". Jag tänker "wow"! Men nu tänker jag "hur ska man bestämma sig?" Det finns ju så måånga olika :o Hjäälp mä!
hard work work

Gitarrer & bas, trummor & hat

Hej Emma!

Fredagen är här, efter en vecka med mycket födelsedagsfirande. Jag sitter nu i mitt kära Hallom och blickar ut över det gröna gräset. vårvårvårvårvårvårvår
Ja nu ska jag väll göra sånt man gör här: Äta, spela Sims, köra moped, sova. Gott!
höhö, bilder <3

Filosofiskt missnöjd, ekonomiskt bortskämd

Hej Emma!

Fridkorven har inspirerat mig till att ta tag i bloggen lite mer. Men om man ska ta tag i bloggen så måste man ta tag i livet också, annars finns det ju inget att skriva om!
Idag kan jag iallafall skriva att jag hade en trevlig kväll med mina pumpisar igårkväll, trots att det var ett mycket krisartatmöte. Men som alla andra sagor så slutade det hela lyckligt och resan till Brännö står fortfarande på schemat! Jag längtar ((:
Men ja, inte skall vi bara tala om en sådan avlägsen framtid, för imorgon är det ju faktiskt min födelsedag! Detta är alltså min allra sista dag som 16-åring. Vet inte riktigt varför, men det känns liiite sorgligt. Det känns som jag inte utnyttjat mitt 16-åriga år fullt ut. Har ju som blivit lite laid-back sen jag fann min underbara man. Men ja, allt ordnar sej!
Nu ska jag fortsätta på den sista dagen på denna etapp av livet med att dammsuga. Hej hå

Fezt hos mej wooooo
R.I.P Spotify </3

RSS 2.0