fet

Hej Emma!

Istället för bio och kinaresturang så köpte jag och Sebbe thai-takeaway och massa snask och satt hemma och titta film. Mycket mysigare (: Och med massa snask så menar jag verkligen maaaaaaaaaassor! Lagom till 10pers, typ. Det blev en hel del över så... Kom hit och ät?
Snart skall jag bege mig till Maja Rahm och se vad denna dag har att bjuda på. Den verkar iaf bjuda på plusgrader och ont i magen av allt godis jag tryckte i mig till frukost... Men men, lika glad är väll jag!
feeet
Svullo – För fet...

Bortaaa

Hej Emma!

Känner mej lite efter och borta. Har varit hemma från skolan så mycket de senaste veckorna. Men jag blir längsamt bättre. Jag ska försöka pallra mej på Gemun idag.
Annars då. Jag och Sebastian har idag tillbringat 8 vackra månader tillsammans. Vilken vi tänkte fira en liten smula med bio (Gulliver!) och kanske lite kinamat. Och såklart massa mys och godis ;)
Och imorgon tänker jag se på mina små vänner som ska dra sina stråkar genom Musik Direkt! Det ska bli riktigt ruuuligt att se
Djaaa
Black Lips – Bad Kids

Hej

Hej Emma!

Jaa, jag fortsätter vara sjuk. Kunde knappt sova i natt för min värkande hals och täppta näsa, och hostan som inte vill ge sej. Nu känns det som huvet är stort som skåne och jag vill bara krypa under täcket.

Valentine's day. Igår asså...

Hej Emma!

För första gången spenderade jag alla hjärtansdag med min kärlek! Åh så mysigt :') Vi bakade massa mumsiga muffins, bastade massa bastu och var allmänt mysiga och gosiga. Jag är så kär! <3
Imorse fick jag även klippa min långhåriga pojk, och gud så sött det blev! Ni får se resultatet när vi har färgat det också, samt köpt glasögon! mohohoo
Marilyn Manson – Valentine's Day

Håkankråkan pirr i magen

Hej Emma!

20.00 öppnades dörrarna. Vissa hade köat i 12 timmar. Vi köade i 20 minuter. Ändå lyckades vi ta oss nästan allra längst fram. Fast vi började konserten på läktaren, vilket kändes helt idiotiskt när man kom ner i det riktiga draget. Och när Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig spelades, då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. Så djävulskt underbart.





Håkanbråkan Tror jag har fått med alla hans låtar på listan

håkan bråkan krax i magen

Hej Emma!

Föreningsfesten var ingen höjdare, men jag hade kul ändå.
Nu tror jag att jag ska dumpa Sebbe och satsa på Håkan Hellström istället. Är ju som lite småkär



Hello healthy life

Hej Emma!

Börjar mitt hälsosamma liv med en chokladkaka. Gott! Det får man. Och eftersom jag fortfarande är lite småsjuk så kan jag ju inte anstränga mej i gymmet, så jag får fläska mej i soffan framför Family Guy. Måste vila upp mig inför morgon dagens tokigheter. Jag ska för första gången på lääänge ut i och partaja med mina söta vänner! Awesomenesssss
Måste även ge ESMK09 en eloge för sin klasskonsert. Mycket bra, mycket bra. Men ESMK10 kommer ju såklart vara ännu bättre ;) hosthost
Nu ska jag klinka piano tills jag somnar
Coldplay – Clocks

Dåligt imunförsvar

Hej Emma!

Asså mitt imunförsvar liknar ju ingenting! Så fort jag sover dåligt en natt så blir jag sjuk. Jag tror jag måste bli lite hälsosammare om detta ska funka. 3e dagen jag är hemma nu. Jag som redan ligger fett efter... MEEEN inte ska jag hänga läpp, för det kommer orda sej. Bara jag är frisk på lördag så är jag nöjd (: Håkan <3
Nu ska jag dricka te och lyssna på 2 steg från paradise
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva

Dop och smörgåstårta

Hej Emma!

Jag har haft en riktigt trevlig helg. Syster min är hemma, fast hon är jättesjuk och kan knappt prata, men vi har ändå alltid lika kul! Igår följde jag även med min Sebastian på dop till hans kusins (Stina Ångmans brors) söta dotter. Fast vi åkte ju såklart dit för fikats skull! gott

Nu ska jag faktiskt taga mig en liten promenix i det fina vårvädret :) I feberuari...


 


Hästpojken – Jag förväntar mig ingenting

Changed planes

Hej Emma!

Haha, vilken rolig bild jag la upp igår!
Idag hade jag tänkt stanna i stan med mina kära vänner, men så kom visst min kära syster upp från uppsala igår! Och henne träffar jag inte ofta, så jag tänker träffa henne idag!
Men imorgon följer jag planerna och rockar loss på Rockkarusellen. Synd bara att Sebbe är så tråkig så han inte vill följa.
Även att jag försov mej så lite imorse. Började 10.10. Jag vaknade 10.50. Inte kuuuul. IG-varning på mej i idrott :o
Bo Kaspers Orkester – Hund

Det här är en dag att vara kär på

Hej Emma!

SItter och bloggar till Bo Kaspers Orkester. De är ju faktiskt rätt bra, ja!
Min pianolektion idag gick faktiskt ganska bra! Sakta framåt går det. Måste börja öva mycket mycket mer. Typ NU. När Emilia slutar babbla om Olle ;)
Kanske kommer min man. Kanske blir det hundvakt imorn. Kanske blir det rockkarusell på lördag.
Bohemian Borris
Bo Kaspers Orkester – Hon är så söt

Utkast: Feb. 2, 2011

Hej Emma!
Onsdag. GeMu, Svenska, Datakunskap. Skeeetkul! Jag gatt iaf sluta en halvtimme tidigare för att förflytta mej till ungdomsmottagningen. Skaffade nya P-pills! Tog en snabbis på Gooolds också, sen var jag så pass cool att jag gick på ICA i shorts! Nu väntar dusch, maat och en massa piano :)
Broder Daniel – Luke Skywalker Ja, jag är Starwarsnörd! <3

I always think of you as a part of me

Hej Emma!

Fortsätter att blogga, yääyää!
En helt vanligt tisdag, utom att jag fick spendera hela morgonen + igårkväll med Bebbsen! Rep med flikkorna också, gud vad man känner att vi har fuskat med repet! Blev jättetrött i armen, haha.
Drog på Gold's med Körv och Bonkie också, känns bra. Tror jag ska bli biff
Bättre bilder än så får man inte på min fjant!
Crouch End Festival Chorus – West Side Story - America

RSS 2.0