Tarmparasiiit

Hej Emma!

Sitter och inbillar mej att jag mår illa. Är så rädd för att få tarmparasiten! Och det är så jobbigt att behöva koka vattnet och sen ställa det i kylen i hundra år innan man kan dricka. I-landsproblem, mohioeqf
Snart är det Pensionärsjävlar! Min vanliga måndagssysselsättning ^^
Ja min blogg är faktiskt intressant
Peter Bjorn And John – Young Folks

Allan med brallan

Hej Emma!

Ligger och myser med Sebastian. Han är söt. <3

KUL , men inte så långvarig, fredagkväll med Frida och Maja! mohohoohhiii

Eagle-Eye Cherry – Save Tonight


En bling bling jul

Hej Emma!

Fridas julgardiner inspirerade mej: Jag julpyntar och skapar en jullista på spotify! Det är ju faksikt första advent på söndag :)
I helgen kommer Sebbe hem. Saknar han som en tok redan! Puss på han. <3
Fast på fredag kanske mina vänner vill vara med meeej? (a)
Smickrande bild från förra året


Föredrag (n)

Hej Emma!

Det första jag gör när jag kommer hem är att koppla datorn i stereon och he på spotify på rejält hög volym. Idag var et tyvär glapp i min sladd så helt plötsligt kommer ett brummande ljud fram, dubbelt så högt som musiken. Jag som är så lättskrämd höll ju fasen på skita ner mej!
Just nu är jag bara hemma och njuter av att inte ha några läxor att göra. Har dock både engelska och svenska, men det får vänta. KL 4 blire rep med nya bandet. Ska bli intressant :)
Lekte lite med kameran och photofilter. Mitt gamla napp fick vara modell
oredigerad
lite småpill
SEPIIAAAA
blink-182 – What's My Age Again? - Album Version (Edited)

Think of me

Hej Emma!

Sitter och skriver på ett föredrag som jag ska hålla imorgon. Lyckat (y). Kommer få sitta hela natten med denna skiiiiit. Måste börja göra läxorna i tid X)
Gårdagen spenderades hemma hon Korven! Jag, hon och Maja hade en mycket trevlig kväll, följt av en lagomt trevlig natt. Mongotrött nu, men måste skriva klart detta :O om Fantomen på Operan!
Emmy Rossum;Patrick Wilson – All I Ask of You - Single Album Version

It's a beuatiful day

Hej Emma!

Imorse var jag kung. Hade knappt sovit nånting på hela natten, somnade runt 4 - halv 5, sen kom mamma och slet upp mej kl 6. Jag pallrade mer ner till bussen halvt sovande. När jag sedan satte mej i busskuren för att vänta, då jag faktiskt var onödigt tidig, så somnade jag! Jag somnade i busskuren! När jag sedan vaknade kl 7 av mitt andra alarm fick jag panik och förstod absolut inte vart jag var. Min näsa var stelfrusen och jag började pallra mej tillbaka hem igen. Sen fick jag skäll av mamma... Nu ska jag snart åka och ta 11.55 bussN.
Tänkte skriva att jag blev sugen på att åka skidor, men det vart jag verkligen inte! Vart inte sugen alls xD
Frida och Isabelle i Björnrike! X)
Lady Gaga – Christmas Tree mohahahahii

Goodbye my lover

Hej Emma!

Har nu haft en sorgligt avsked med min söta pojke som nu har åkt till huvudstaden... Fast vi ses förhoppningsvis på fredag :) Jag kanske åker ner! Så det är ju inte allt för länge utan honom.
Sebbes syster undrade om vi ville följa på Harry Potter på bio på fredag. Blev då så sjukt sugen att nörda igenom alla filmerna! Nån som är sugen på att göra det med mej? ;)
Nu ska jag iaf FIKA och sen sova, eftersom jag måste åka med bussen in till stan imorgonbitti xb.
Den som uppfann oboy borde få Nobellpris <3

Rödbetsbiff?

Hej Emma!

Sitter och fryser eftersom jag var hurtig och GICK hem från skolan idag. Riktigt mysigt med vinter tycker jag :')

Nu ska jag väll börja ta tag med städningen av min lilla lägenhet. Sen bär det iväg till mitt kära, underbara, mysiga, bästaste Hallom! <3 Kan inte låta bli att älska att vara där.

Nu får det bli en härlig gammal bild på Frida och Emma, eftersom dom är mina största läsare, och så är dom riktigt söta!

 

Limp Bizkit – Home Sweet Home/Bittersweet Symphony

I'm not a rocket scientist

Hej Emma!

Nu är jag lite piggare så jag kan uppdatera ordentligt!

Har vart på utvecklingssamtal med mamsen och pappsen. Gick faktiskt bra :) Sen var mama så snöll att hon köpte ett par uggs åt mej ^^. Nu sitter jag och dricker oboy och väntar på att Bonken ska göra klart maten. Efter det ska jag ta itu med läxor. Måste läsa ut Populärmusik från Vittula och göra en bokredovisning, träna till matte och svenskaprov OCH börja skriva på MuKoföredraget. Och spela piano. PUH! 

Även att Sebbe ska börja jobba i Stockholm, så jag får bara se han på helgerna... Så jag kan va med mina söta vänner hela vardagarna ;) Och sköta skolan. Så blir det nog nån helg ner till han för mej innan jul :)







jaaa

Hej Emma!

Är sjuk idag. Spelar the Sims 3! Är lite dålig på att uppdatera...

Saint Lu – Don't Miss Your Own Life 

Sakra vi går gemon stan

Hej Emma!

Blev bjuden på gosoppaN hemma hos Maja Kant Rahm. Sedan gick vi ut på en nästan 3timmars promenad och stannade lite här och lite där hos vänner och bekanta. Vi hamnade hos Emma, Top model, hemfärd. Nu blire nattinatti. Big day tomorrow.


Volbeat – Another Day, Another Way

Wanted

Hej Emma!

Skön helg hemma i Hallom. En tripp till Myrvikensskola i fredags! Kändes lite halvt patetiskt, men det var faktiskt kul att titta tillbaka och bli riktigt nostalgisk. Kände även ett stort medlidande för de stackare som går kvar på Myrviken, och började uppskatta gymnasiet lite mer. PC <3

Idag har jag bara mysat med pojken min heeeela dagen :) Så blev det lite Bodybalance för mej och Bonken också. Nu kikar jag film, Wanted. Bra film fakiskt!


Black Sabbath – Iron Man  Bara för jag haft den låten på hjärnan hela dagen

Hårt liv

Hej Emma!

Har haft en jobbig dag idag. Vaknade och var mycket illamående. Ingen ensembelturné för mej idag :/ Hoppas det gick bra utan mej! Jag tog mej ett varmt och mysigt bad med min man, och när jag sedan reste mej upp (när badkaret var tömt på vatten), då föll jag ihop och svimmade! Sebbe vart skiträdd och trodde jag dog! typ. Sen har jag varit yr och haft jätteont i huvet hela dagen. Plus att piercingen gör ont. Hårt liv
Jag hoppas att jag är piggare imorn, då blir det besök på Myrvikensskola :) En viss lärare är ju skyldig oss fika
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva

It's a marvelous night for a moondance

Hej Emma!

Slapp dag med ensembelrep hela dagen, avslutat med en konsert på skolan. Mycket roligt var det! Rocka loss på min keyboard jag, aa jaa. Plus att min söta man nattade över hos mej (:
Och imorgon samt torsdag är det dags för "turné". Vi ska besöka Svenstavik, Mörsil, Hallen och Östbergskolan. Känns kul att komma till lite hemmatrakter ;)
Imorgon ska jag även, tror jag, träffa mitt nya band (Fuzzy4/Punkcorn, ni kommer alltid vara mitt huvudsakliga band<3) Ska bli kul att snacka med dom som jag inte träffat! 

And now: House


The O'Jays – Love Train

Kom verkligen inte på någon passande titel idag...

Hej Emma!

Sitter och kikar på På spaning med Bridget Jones. Får aldrig nog av den filmen ;)

Slänger upp en bild på piercingen (y) Ganska nice, huh? ;) Fick lite panik när jag skulle välja färg på smycket, men ljusblå blev det tillslut. Den började dock göra jätteont nyss :/
 Observera även t-shirten, Träningshuset! Minns jag inte helt fel var det Maja som var busig och tog den av min granne!



HOFFMAESTRO – Young Dad

BRAVO

Hej Emma!

Trött efter gårdagens födelsedagskalas! ^^ Massa grattis i efterskott på Izzzzzo! Riktigt rolig kväll vart det :)

Idag har jag slöat med Sebbe hela dagen. Skulle på bio med Bonken och Bobben men jag var lite seg så jag hann inte i tid X) Så nu sitter jag i lägenheten och väntar på att dom ska komma och hämta mej.

OCH jag har piercat naveln (:

ciao


Tomas Ledin – Sensuella Isabella

I know you well, I know your smell

Hej Emma!

Den här dagen har jag spenderat min tid väldigt dåligt. (Den där meningen var kanske lite knasigt formulerad, men du kanske förstår vad jag menar) Sov i stan. Gick upp mycket tidigt för att se en barnmorska. Gymmade. Ute på stan kl 11, trodde Sebbe skulle komma typ halv 2 och vara med mej. När klockan var över 4 orkade jag inte vänta på han mer och åkte hem till Odensala igen. Vissa gånger kan man ju inte bara låta bli att älska honom, eller hur?

Men iaf, nu sitter jag och tittar på Fantomen på Operan eftersom jag tänkte hålla föredrag om den på MuKon. Snart kommer mamma och Malin och hämtar mej, skoj att se henne :)


James Blunt – Goodbye My Lover  Denna låt blir aldrig dålig. Fäller en tår varje gång <3

What's the point?

Hej Emma!

Pensionärsjävlar, vilket klockrent program! Nya favoriten asså

Rep idag med bandet efter en mysig dag med Sebbe :) Han var hemma hos mej i Hallom för första gången, stort framsteg!

Imorn blire upp tidigt, barnmorska och gymm! Följt av lite mer Sebbe. Gud vad jag tycker om den pojken! <3


Var busig och målade en gitarr. Resultatet blev väll... ja... jag är ju ingen bildare direkt xD





RSS 2.0