Why do all good things come to an end?

Tror att det är något mer än året som börjar gå mot sitt slut...

Joulutoulinen

Hej Emma!

30 dagars tidsfördriv sög.

Sitter med mysig julmusik och slår in julklappar :) Har faktiskt fått upp julkänslan! Trycker i mej pepparkakor och lussebullar och knäck i massor. Jag förstår verkligen varför man säger GOD jul :')

Har varit sjuk aslänge, men julen får mej att glömma allt sånt! Mår så bra nu, när jag fått mysa massor med min man också! Perfekt (:

Är inte så bra på att uppdatera nu för tin så, nu önskar jag er alla en riktig god jul!

 jul hejhej ehehehehhe

Early '50s recording by Cowboy Timmy – Mr. Hankey The Christmas Poo



Dag 03 – Mina föräldrar

Hej Emma!

Mina föräldrar är två naturnördiga bönder. Far min har varit bonde hela sitt liv, och skötit mest hela gården själv sedan han var 15 år. Morsan var ju stadsbo och tyckte inte bondjobbet var så roligt, så hon är även biologilärare på Myrvikensskola. Hon kliver alltså upp supertidigt varje morgon, går ut och mjölkar kossor, sen jobbar hon på skolan hela dagen. När hon kommer hem hinner hon mest bara äta middag, sen är det bara ut i lagårn och mjölka kossor igen, tills frammåt läggdags. Hon jobbar riktigt hårt min mor, ska ni veta!
Ja det här inlägget var nog ointressantaste jag någonsin skrivit, men jaja X)

Dag 02 – Min första kärlek

Hej Emma!

Min första kärlek var nog Joel Sjölund. Minns hur pirrigt det var mellan han och mej på Myrvikstiderna. Vi kunde smsa timmar i sträck, och inte våga säga ett ord till varnandra när vi sedan träffades. Bara små blickar skickades lite då och då, som kunde få en lycklig och generad. Det var verkligen en barnslig liten ungdomsromans som pågick under typ 3 år, lite från och till. Men det blev ju aldrig direkt något seriöst av det. Min syster tycker fortfarande jag var dum som inte tog chansen. Men till sist, på en fezt i våras, så gick det lite snett. Han fick det han ville ha, och sen var det slut med den romansen. Efter det har jag i stort sett inte pratat med honom.
Men inte är det nått att hänga läpp över, eftersom jag har världens finaste och bästaste pojke nu! Och nu snackar vi RIKTIG förälskelse, en man jag vill dela livet med, inte nån fjantig barnkärlek!
Men jag kommer nog alltid titta tillbaka på den gamla tiden med ett litet leende på läpparna.
Ja så snygg va han X)
Limp Bizkit – Hot Dog

Dag 01 - Om mig

Hej Emma!

Nu ska jag berätta om mig själv då!
Klara Birgitta Undin är mitt fullständiga namn, men de flesta kallar mig Borris. Detta kommer av en parodi på Sagan om Ringen, Sagan om ändringen, som finns på youtube. En av karaktärerna i filmen kallas Borris, så började min syster kalla mig det också. Nån intressantare bakgrunde än så finns det inte för mitt kära smeknamn.
Jag har i hela mitt liv bott på en bondgård i en liten by som heter Hallom, tillsammans med mina föräldrar och två systrar. Några katter och kossor också. Mina yngre dagar tillbringades på Myrvikensskola. Helt okej skola faktiskt.
En lååång tid var mitt mål med grundskolan att komma in på Estet Musik på gymnasiet, och tänka sej att det gjorde jag! Så ja, nu går jag musik på Palmkrantzskolan, tillsammans med massor av andra musikaliska människor. Min drömm att bli rockstjärna har dock lagt sej lite, musiken kommer nog bara vara min hobby i framtiden. Men är glad att jag valde denna linje, för vi har massa skoj på skolan!
När jag inte är på skolan så är jag i min, och min systers lägenhet i Odensala, eller med mina underbart söta vänner. Vi brukar hetta på galna och festliga saker, eller så bara myser vi och är allmänt bäst. Eller så lirar jag med mitt band, Fuzzy4 (namnförslag sökes!)
Men allra störst just nu i mitt liv är min kärlek, Sebastian Allan Olsson. Vi har hållt ihop i snart ett halvår han och jag, och jag blir bara mer och mer kär för varje gång jag ser hans vackra ansikte. Vilket inte blir så ofta nu eftersom han jobbar nere i Stockholm. Veckorna sniglar sig fram, och helgerna tillsammans med honom springer fort förbi. Tur att mina vänner finns för mej!
Slänger in en låt med min favorit också
Håkan Hellström – 2 steg från paradise

Wannabe

Hittade 3o dagars tidsfördriv på Isabelles blogg. Tyckte det verkade kul ;)
Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

En stjärna lyser i natten när himlen är mörk och lång...?

Hej Emma!

Steg upp 04.30 för att bege mej till the Big Church för att lussa lite granna! Det gick faktiskt oväntat bra att kliva upp, men texterna satt inte så bra dom de borde. Men ändå blev det rätt lyckat tyckte jag! Fast en gång blev jag lite yr och vinglig, och spillde hett stearin över hela handen, då kände jag att jag gatt sätta mej ner en stund. Men jag var iaf inte den enda som gjorde det, skönt! Nu är det bara en föreställning kvar, sen är the mission colplete. Taggar med lite lasagne
The Darkness – Christmas Time

Don't you shiver?

Hej Emma!

Peppar födelsedagskalas! Lilla Elin Lundin har ju fyllt :) Ska kämpa med min förkylning så gott jag kan. Får se om min man dyker upp ikväll också! Nu skaa jaag böörja kle på mej finklea :')



Various Artists – Koka-kola Veins

Ja det vart en kort besök

Hej Emma!

Trevlig öppethusdag :') Sprang ner på stan när jag slutat. Tänkte jag skulle hitta nått sött jag kunde ha på mej på fredag och eventuellt på nyår/jul. Lade undan en klänning på H&M, måste fundera på om den var värd 299kr. Kunde inte låta bli att köpa en rosa hoodie på BikBok också, kostade ju bara 99kr nu !

Även att jag börjar bli förkyld. Rösten blir klenare och klenare, och lucia kommer närmare och närmare. Ingen bra kombination. Laddar upp med flera koppar te om dagen :o





Sean Banan – Gott nytt jul

Drömmen om Borris

Hej Emma!

Äntligen är jag frisk från magsjuka och parasiter, och istället håller jag på bygger upp en förkylning (y) inte kuul. Men nu måste jag hålla mig frisk till lucia, för om jag missa en till körlektion så får jag inte vara med på luciatåget :o Och då vore jag en stor fail!
Imorgon är det Öppet hus. Börjar 9, har kör och ensembel. Chill! Sen blire väll rep med bandet och gym med Köörv ;) Kanske jag hinner springa på stan och köpa finklea tills fredag också
Nu ska jag googla recept på vegetarisk lasagne, hoho
Hittade ett härligt budskap på insidan av ett skrivhäfte i min lägenhet
mohaha
Sator – I Wanna Go Home

De kittlar till gött i byxan, månne de va ett sms?

Hej Emma!
Sitter och pratar med Frida i tele X)
Vaknade mitt i natten och kräktes, jag som trodde jag var frisk... Stannade hemma från skolan idag för säkerhetens skull, fast jag har mått bra hela dagen! Så imorn blire förhoppningsvis skola :) Och ikväll blir det förhoppningsvis julfika hos Kööörv  <3
Passade på att ta en liten promenad över Lillsjön i det fina men kalla vädret! hohooo
Ja, jag är söt ((:
After Shave – Fet Jul

shake up the happiness

Hej Emma!

Tänk att när man har så söta vänner som jag har, då är det inte så farligt att vara sjuk :) Min pojkvän ska också ha en eloge för att han tagit hand om mig sen i torsdags och gjort min helg till den underbaraste någonsin!

Har varit sjuk sen i tisdags, men nu är jag frisk! Tror jag iallafall... Känns som jag har en hel del skolarbete att ta igen, men det fixar sej nog. Nu ser jag fram emot Elin Lundiiiins partaj som jag hoppas blir i helgen! Sen blir det kanske en tripp till huvudstaden nästa helg ((:

Måste berätta en mystisk händelse som hände i torsdags:
Jag och Sebbe skulle gå på MyWay och köpa pizza, för vi orkade inte laga mat. När vi kom på fram fanns det inte en själ i hela kiosken, fast dörren var öppen! Vi gick runt där inne aslänge och ropade "hallå!", men ingen kom :o Har MyWay-Martin dött elr?!

 
hihi


Werner & Werner – Vår julskinka har rymt


RSS 2.0